Zachtjes tikt de regen tegen het raam……..

Wat doe je op een herfstachtige zondag………

Juist ja een blog schrijven.

Holiemolie……… wat heb ik het druk gehad de laatste maanden. Dat had ik even niet voorzien.

Naast mijn vaste baan en mijn PetrAssisteert dagen die toch wel aardig bezet waren moest ik natuurlijk wel die magische 40 km lopen in mijn benen zien te krijgen voor de Nijmeegse 4-daagse.

Alles kwam tegelijk. Vanaf april had ik een opdracht en zat ik dus 5 dagen bomvol en in de avonden werkte ik voor twee andere opdrachtgevers. Ik prentte mijzelf in dat ik dat tot de zomervakantie zou volhouden en in de vakantie zou nadenken wat ik voor mijzelf wilde.

Stiekem had ik die keuze al wel gemaakt.

In de tijd tussendoor plande ik nog wat wandelingen met mijn wandelvriendinnetje, want ik wilde natuurlijk geen flater slaan in Nijmegen. De vuurdoop was de tweedaagse van Amersfoort 2 x 40 km. Dit hebben we gered en vol goede moed gingen we naar de Nijmeegse 4-daagse. Tjonge, jonge wat was het warm deze week, maar zo trots op ons beiden, want we hebben het gehaald en vooral Nijmegen wat was je leuk.

Nijmeegse 4-daagse lopen kan van mijn bucketlist, tenminste……………….

Na een week van 160 km lopen gelijk doorgereden naar Catalonië voor een welverdiende vakantie. Een tijd van rust en vooral bijkomen.

In de vakantie heb ik ook besloten mijn vaste baan op te zeggen zodat ik de vrijheid heb om opdrachten aan te nemen. Wauw, dat was even slikken na 30 jaar in dienstverband te hebben gewerkt en een stukje zekerheid op te zeggen.

Maar………ik heb er zin in en bij deze: Heb je een leuke opdracht voor mij, bel of mail en maak mij blij.

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.